Copywriter voor marketing campagnes

Online (marketing) bureaus zijn extreem goed in digitale strategieën. Er staat altijd wel een seo-consultant, conversiespecialist, data-analist, social media strateeg of andere professional voor jou klaar. Je online zichtbaarheid gaat naar grote hoogtes, dat staat vast.

Maar wist je dat veel van deze campagnes sterk leunen op content? Zonder relevante, aansprekende teksten blijft je conversie achter. Als je geluk hebt, dan kun je een tekstwonder van het bureau inhuren. Als je pech hebt, moet je het zelf doen. En dat kan nog wel eens tegenvallen.

Ik zie vaak dat websites niet live gaan omdat de content ontbreekt. Of dat de AdWords campagne niet goed presteert, omdat de tekst niet aanslaat. Om dat soort ‘problemen’ te voorkomen werk ik geregeld samen met online marketing bureaus in heel Nederland. Samen zorgen we voor:

  • Converterende landingspagina’s
  • SEO-geoptimaliseerde teksten
  • Doordachte meta information
  • Strategische call-to-actions
  • Subtiele (en minder subtiele) advertorials

Conversieverhogende copy

Ik zorg ervoor dat jouw website of online campagne de content krijgt die zij nodig heeft om écht te knallen. Zo simpel is het. Samen met jou, met jouw klant of met een bureau. Elke samenwerking ga ik met veel liefde aan! Omdat ik marketing heb gestudeerd, blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste online trends. Daarnaast ben ik gewend om te werken met verschillende templates, CMS’en en ohja… mensen.

Als online marketing bureau (SDIM) zijn wij vaak op zoek naar tekstschrijvers voor een project in een bepaalde branche. Gelukkig vonden wij met Anne een goede match. De samenwerking was super en gaan we zeker doorzetten.

Stefan

SEO-manager

anne von gleich sans plus

Copywriter voor deze bureaus

content partner b2design
copywriter groningen
Copywriter marketing bureau
freelance content marketeer
freelance seo copywriter
anne von gleich sans plus

(Digitaal) kennismaken?

Freelance copywriter

info@sansplus.nl

+316 280 957 23

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu