In gedachten wandel je door de wijnvelden in Toscane. Als je je best doet, ruik je de druiven en voel je de warme wind langs je huid gaan. Of misschien maken we jou blij met een bountystrand. Met een houten huisje aan zee, waar je na het zwemmen onder de buitendouche stapt. Daarna ga je even het dorpje in voor een verse bananenshake, of misschien eindig je de dag met een goed boek in je hangmat.

Ja, we houden allemaal van reizen en vakantie. Waar de één adrenaline zoekt en de ander voorzichtig grenzen verkent, heeft elke reiziger iets gemeen: een boeking. Want een onvergetelijke vakantie vraagt nu eenmaal om vervoer van A naar B, een fijne accommodatie en voldoende activiteiten op bestemming. Veel mensen oriënteren en boeken online. Daarna kan de voorpret beginnen! Als reisaanbieder wil je dat die boeking bij jou gemaakt wordt.

De kracht van teksten

Goede reisteksten maken jouw hotel, camping, vakantiepark of landgoed vindbaar. Ze geven toekomstige gasten informatie die ze nodig hebben om hun keuze te maken. En, belangrijker nog: de teksten spelen in op de zintuigen. De bezoeker moet zichzelf al voor zich zien op de bestemming. Het water moet in de mond lopen bij het leven over lokale lekkernijen. Zelfs de keuzestress mag aangewakkerd worden: er is hier zoveel te doen! De freelance reisbloggers bij Sans Plus weten potentiële gasten online te verleiden met teksten.

Jouw bezoeker maakt in gedachten al reisherinneringen, jij kan die waarmaken

Samenwerkingen binnen de reisbranche

prijsvrij.nl seo copywriter reisblogger
blogger fijn op vakantie
freelance webredacteur reizen
anne von gleich sans plus

Verschillende reisteksten

  • Inspiratieblogs
  • Hotelbeschrijvingen
  • Top 10-bezienswaardigheden
  • Reisverslagen
  • SEO-teksten over bestemmingen
  • Artikelen voor reismagazine
  • Categorie- en regioteksten
  • Persoonlijke reisblogs

Met plezier hebben we (redactie Lonely Planet) met Anne gewerkt: haar artikelen voor onze website kenmerken zich door een soepele, leesbare schrijfstijl, gedegen onderzoek en een brede interesse. Ze schrijft informatief, maar absoluut niet droog; ze heeft goed in de gaten voor welke doelgroep ze schrijft en past haar stijl hierop aan. Daarnaast verliep de communicatie altijd prettig. Deadlines zijn geen probleem en ze stelt zich flexibel op bij plotselinge wijzigingen in de planning.

Roos Hagenauw
Webredacteur
anne von gleich sans plus

Ook goede reisteksten nodig? Laten we kennismaken