Die glanzende haren, stralende huid en ‘ik-kan-de-wereld-aan’ blik komen ergens vandaan. Ze zijn het resultaat van een heerlijke wellness behandeling, fantastisch product of routineuze selfcare routine. Dagelijks vragen veel mensen zich af waar ze zichzelf in de watten kunnen laten leggen. Wat het beste product is voor hun gezicht, lichaam en haar. Als aanbieder van wellness, beauty of selfcare producten weet jij het antwoord. Nu moet je alleen nog een manier vinden om die boodschap te verspreiden.

De kracht van teksten

Wist je dat maandelijks 27.000 mensen op ‘wellness’ googelen? En nog eens 10.000 op beauty en 6.000 op welzijn en selfcare? Dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en te ontspannen, hoeven je jou niet te vertellen. En dat er veel concurrenten zijn in deze markt, ook niet. Dus moet je jezelf onderscheiden – ook online! Met goede teksten wordt jouw winkel, wellness resort of praktijk beter gevonden. En wanneer mensen op jouw website krijgen, moeten ze dezelfde warmte en zorg voelen als in het echt. Ze moeten spontaan zin krijgen om een behandeling te reserveren of een product te bestellen.

Bezoekers moeten spontaan zin krijgen om een behandeling te reserveren of een product te bestellen.

Samenwerkingen binnen welzijn, beauty & selfcare

copywriter holland & barrett lifestyle
eindredacteur forever living
anne von gleich sans plus

Welzijn, beauty & selfcare teksten

  • Lifestyle-artikelen over diverse onderwerpen
  • Teksten over wellnessdiensten
  • Uitleg over verschillende behandelingen
  • Productteksten over welzijn & beauty producten
  • Blogs over persoonlijke verzorging
  • Informatie over de werking van ingrediënten (volgens de Europese regels in de Claims database)
  • SEO-teksten om de vindbaarheid te vergroten
  • Veelgestelde vragen en antwoorden formuleren
  • Herschrijven van bestaande teksten

Anne heeft Holland & Barrett ontzettend geholpen op het gebied van contentcreatie. Ze heeft een uitstekende kennis over voeding, gezondheid en natuurlijk verzorging. Alle input (ook op het gebied van SEO) die vanuit ons wordt meegegeven wordt altijd uitstekend verwerkt in de tekst en ze weet ook de iets minder leuke onderwerpen een leuke draai te geven. Daarnaast zorgt Anne ervoor dat er nooit een deadline wordt gemist en ze staat altijd open voor feedback. Kortom, een uitstekende tekstschrijver!”

Niels Hoekman
SEO-specialist
anne von gleich sans plus

Ook hulp nodig met wellness, beauty of selfcare teksten?