Testimonials

Ik kan Anne ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een SEO-boost voor hun website. Haar grondige kennis van SEO-management gecombineerd met haar vaardigheden in het schrijven van SEO-teksten zijn indrukwekkend. Anne is niet alleen doortastend en communicatief sterk, maar ze gaat ook tot het uiterste om resultaten te leveren. Haar vastberadenheid en toewijding maken haar een waardevolle partner voor elke online onderneming.

Vanuit B2Design hebben we voor diverse projecten samen mogen werken. Het werken met Anne is een feestje. Ze raakt met haar teksten de juiste snaar, levert professioneel werk en houdt zich aan afspraken. Het fijne is dat Anne ook op het gebied van SEO haar vrouwtje staat.

Jeroen Bakker
Mede-eigenaar van & SEO consultant bij B2Design

Ik heb met Anne gewerkt bij het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC). Wij doen erg veel verschillende dingen, waardoor het soms lastig is helder en beknopt te vertellen wat we precies doen. Anne is er echter in geslaagd om dit super op papier te zetten, waardoor we nu een kort maar krachtige propositie en sales pitch hebben die precies de lading dekt. Anne is helder en snel in de communicatie, heeft verstand van zaken en denkt verder met je mee dan de gemiddelde tekstschrijver. Ze kijkt naar het grotere plaatje: van je visie en missie, tot je doelgroep en doelstellingen.  Ik zou iedereen aanraden om met haar te werken.

Freya Liemburg
Directeur @ Customer Insights Center (Rijksuniversiteit Groningen)

I had the pleasure to work with Anne von Gleich at Indeed from January to July 2022. Anne worked in the EU Team as UX Content Designer and Strategist to support the product and features localization in the Netherlands market. Anne works very proactively and with a very open-minded, positive, and result-oriented attitude. She has been able to manage complex projects and situations and she was always able to find high-quality results and solutions. She completes her tasks autonomously and diligently according to a well-thought-out plan and the company timelines.

Riccardo Lavezzari
UX manager @ Indeed

Besides the fact that Anne is a good copywriter and understands her profession, she actively thinks along with devising concepts. She can look at things from a different angle, and she comes up with workable and pragmatic solutions for communication challenges. That was a breath of fresh air in the projects I worked with Anne.

Olivier Heida
Freelance UX/UI Designer

I worked with Anne on UX/CRO projects where I was responsible for UX and strategy, and Anne did UX copywriting. Anne was (dare I say this) my favorite team member. She’s sharp and does not hesitate to question decisions if she’s not fully agreeing on them. Always constructive in her feedback, always delivers quality and is very consistent when it comes to her output. Brainstorming on the ideal flows and copy where a breeze and Anne is quick in getting to the core of what needs to be done!

Jorn de Vreede
Sr. Digital Strategist @ Youwe

When you joined the project, it all went a lot easier. I really enjoyed working with you. You are pragmatic, know how to switch quickly, and you can empathize well with what our target group needed. You are also very good at your job. The industry (recruitment) often requires improvising, and you have no problem with switching quickly nor the dynamics of the industry. I would love to work with you again in the future!

Marjon Terpstra
Senior Product Owner Software @ Olympia

Inmiddels werken we bij Unigarant al een jaar samen met Anne. Ze heeft in korte tijd, ondanks dat we door corona lang vanuit huis hebben gewerkt, onze organisatie goed leren kennen. Ze heeft moeiteloos onze communicatiestijl en tone-of-voice eigen gemaakt en past deze heel goed toe in de artikelen die ze voor ons schrijft. Ik word altijd blij als ik haar artikelen lees, omdat het inhoudelijk precies aan de verwachtingen voldoet. Naast dat ze haar werk goed doet, vinden we Anne ook een heel fijn persoon die haar afspraken nakomt, prettig in de communicatie is en goed bij onze organisatie past. Dankjewel Anne, voor de prettige samenwerking!

Leonie LinkedIn
Leonie Brink
Communicatiespecialist

Sans Plus heeft Noorderpoort geholpen met het schrijven van het jaarverslag. In een tijd van Corona, waarbij er geen fysiek overleg kon plaatsvinden, is het opstellen van een jaarverslag voor een organisatie die je niet kent een lastige opgave. Zeker geldt dit voor een grote onderwijsorganisatie die verspreid in Groningen is gehuisvest. Anne heeft haar opdracht vol energie en enthousiasme opgepakt door de  contacten te leggen, gesprekken aan te gaan  en zich in te leven in de organisatie. Hierdoor kon ze creatief inspelen op de wensen van de opdrachtgever, met verrassende ideeën tot gevolg. Ze werkt graag planmatig en kan tegelijkertijd flexibel inspelen op de omstandigheden. Ze is prettig in de omgang en zoekt de samenwerking op. Ze schrijft kwalitatief goede teksten door positief kritisch te kijken naar wat de organisatie wil. Samen met Stefan heeft ze Noorderpoort verder geholpen met een modern en goed leesbaar jaarverslag.

copywriter onderwijs
Adri Riksten
Directeur Financieel Economische Zaken

De samenwerking met Sans Plus is alsof je samenwerkt met een directe collega waar je al jaren mee werkt. Voor B2design heeft ze verschillende opdrachten uitgevoerd bij een uiteenlopend spectrum van opdrachtgevers. En allemaal 100% naar wens van ons en onze opdrachtgevers. De manier waarop Anne inspeelt op de klant is mooi om te zien. Ze begrijpt de business van de opdrachtgever vlekkeloos en past haar stijl daarop aan. Kortom een fijne en productieve samenwerking.

Robert - fotorechten B2design
Robert de Vries
Operationeel Manager

Anne heeft Holland & Barrett ontzettend geholpen op het gebied van contentcreatie. Ze heeft een uitstekende kennis over voeding, gezondheid en natuurlijk verzorging. Alle input (ook op het gebied van SEO) die vanuit ons wordt meegegeven wordt altijd uitstekend verwerkt in de tekst en ze weet ook de iets minder leuke onderwerpen een leuke draai te geven. Daarnaast zorgt Anne ervoor dat er nooit een deadline wordt gemist en ze staat altijd open voor feedback. Kortom, een uitstekende tekstschrijver!”

Niels Hoekman
SEO-specialist

Samenwerken met Anne is een plezier, ze is een echte professional die zich vastbijt in de onderwerpen en met verassend leuke content komt. Zo zet ze zich iedere maand weer in om interessante brancheblogs te schrijven voor onze doelgroep. Ze heeft aan een half woord genoeg om vervolgens zelfstandig op pad te gaan en met boeiende stukken te komen. Daarnaast is ze creatief in het bedenken van onderwerpen voor onze jaarlijkse catalogus. Ik ben blij dat ik Anne heb mogen verwelkomen in mijn netwerk.

Gerrit Numan
Marketeer

Anne heeft Prijsvrij Vakanties de afgelopen maanden geholpen bij het uitbreiden van onze content over vele verschillende bestemmingen. De communicatie verliep altijd heel vlot en tijdens de briefing had zij aan een half woord genoeg! De Tone of Voice paste precies bij ons merk. In de teksten van Anne zie je het enthousiasme én haar reiservaring duidelijk terug. En door haar SEO kennis zijn de teksten niet alleen leuk om te lezen, maar worden ze ook goed terug gevonden in zoekmachines. Dit zal vast niet de laatste opdracht zijn, ik kijk er naar uit om weer met je samen te werken, bedankt Anne!

prijsvrij vakanties seo manager
Lysanne Mekers
SEO Manager

Anne schuift regelmatig bij collega’s van theFactor.e aan om in een multi-disciplinair team de copy voor haar rekening te nemen. Dat is een groot genoegen: omdat haar conceptuele bijdrage spot-on is. Omdat de uitwisseling met andere disciplines als vanzelf gaat. Omdat ze open en betrokken is en zo bijdraagt aan het teamresultaat. Omdat ze voor elke doelgroep, ook de moeilijke, zeer leesbare en ‘binnenkomende’ tekst schrijft. Zo creëert ze, samen met ons, steeds betere gebruikerservaringen. En daar worden we blij van!

UX-copywriter voor Harald
Harald Middel
Creatief Directeur
De samenwerking tussen Anne en Animaak is top! Voor het maken van een (animatie)script is het belangrijk om van een grote berg informatie een pakkende, compacte tekst te schrijven. Dit is iets waarin Anne erg goed is. Ook fijn is dat Anne regelmatig even belt of contact heeft met onze eindklant om zo sneller tot de kern van de informatie te komen, die ze vervolgens in het script verwerkt.
Michiel Baumgarten
Illustrator & eigenaar

Anne is onze online eindredacteur. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig, al vanaf het begin. Anne kun je deadlines toevertrouwen en ze heeft meermaals bewezen dat ze eerlijk is in de samenwerking. Taaltechnisch is alles keurig in orde, ik heb haar niet op fouten kunnen betrappen. Kortom, zoek je een eerlijke, meedenkende en foutloze redacteur… Zoek niet verder!

Tolga Tekbasan
Contentmarketeer

Anne was een goede aanvulling op onze redactie omdat ze aardig en vriendelijk, maar toch geen watje is. Ze kan doortastend zijn wanneer het om tekst gaat. Haar tekstuele aanpassingen zijn altijd van meerwaarde. Zo ook de redactionele aanpassingen. Ze weet een tekst goed tot een geheel te smeden hierdoor. Ze is prettig om mee te werken en gebruikt duidelijke taal!

Tsjitske Zuiderbaan
Tekstschrijver, bioschrijver & interviewer

Met plezier hebben we (redactie Lonely Planet) met Anne gewerkt: haar artikelen voor onze website kenmerken zich door een soepele, leesbare schrijfstijl, gedegen onderzoek en een brede interesse. Ze schrijft informatief, maar absoluut niet droog; ze heeft goed in de gaten voor welke doelgroep ze schrijft en past haar stijl hierop aan. Daarnaast verliep de communicatie altijd prettig. Deadlines zijn geen probleem en ze stelt zich flexibel op bij plotselinge wijzigingen in de planning.

Roos Hagenauw
Webredacteur

Voor de lancering van mijn nieuwe website heb ik nauw samengewerkt met Anne. Alle teksten zijn opnieuw geschreven en/of geredigeerd. Volgens de laatste SEO-richtlijnen en voorzien van de juiste call-to-actions. Hierbij is heel goed rekening gehouden met de doelgroepen die we aanspreken en met de kaders uit het brandbook. Tot op de dag van vandaag huur ik Sans Plus in voor het schrijven van blogs en het houden van interviews.

Bert Blaauw
Algemeen directeur

Anne verzorgde voor mij 1,5 jaar lang de copy en content van diverse channels en uitingen, waaronder de website, nieuwsbrief en social media. Zij weet zich ontzettend goed in de lezer/eindgebruiker te verplaatsen en kan zowel tekst als toon perfect op de doelgroep toespitsen. Ze kan bovendien uitstekend in- en uitzoomen van de grote lijnen. Van contentstrategie en tone-of-voice, tot aan details als interpunctie. Ze is een taalpurist pur sang. En niet onbelangrijk ze is ook nog eens een ontzettend leuk persoon om mee te werken!

Arjan Wessels
Commercieel directeur

Als SEO-consultant ben ik altijd blij om Anne in te schakelen. Met minimale briefing weet ze er altijd een optimale, converterende en lekker lezende tekst van te maken. Deadlines haalt ze altijd en communicatie hierover verloopt altijd soepel.

Bart Wagener
SEO-consultant

Anne is echt een SEO baas. We zijn bij Greatwaves echt super tevreden met de lekker lezende en goed scorende teksten van Anne. Sans Plus leest zich snel in de materie in en schrijft hier vlot passende teksten bij. Anne gaat super goed om met feedback en verwerkt deze snel, daardoor koste het hele proces ons weinig tijd en was de kwaliteit uitmuntend. 10+!

wouter greatewaves
Wouter Zijlstra
Eigenaar

Als online organisatie in de fysiotherapie hebben wij een enorme behoefte aan goed geschreven teksten door initiatiefrijke mensen. Anne was een geweldige uitkomst, ze heeft in korte tijd teksten van zeer hoge kwaliteit geschreven voor onze websites. Nadat ze zich zelfstandig heeft verdiept in het onderwerp en ons bedrijf had ze eigenlijk geen aansturing meer nodig, perfect!

Derek Visser
Marketing Manager

Goeie teksten en een leuk persoon die weet waar ze mee bezig is! De teksten van mijn website Kantoor Roulette zijn toegankelijk en precies wat ze moeten zijn.

Sebastiaan Pasma
Freelance fullstack developer

Als online marketing bureau (SDIM) zijn wij vaak op zoek naar tekstschrijvers voor een project in een bepaalde branche. Gelukkig vonden wij met Tekstbureau Sans Plus een goede match. De samenwerking was super en gaan we zeker doorzetten.

Stefan
SEO-manager

Houdt zich aan de afspraken, is vriendelijk, stelt de juiste vragen en is bovenal creatief. En had in één keer de juiste teksten op papier. Kortom, ik ben zeer tevreden over de aanpak en het resultaat van Anne!

Vincent Stoopman
Consultant

Freelance copywriter Anne schreef wekelijks een aantal informatieve teksten voor DIK.nl. Altijd vol enthousiasme en met een unieke en toegankelijke schrijfstijl. Ze schrijft over tientallen verschillende onderwerpen en we zijn erg te spreken over haar inlevingsvermogen. Elke tekst sluit dan ook naadloos aan op de doelgroep en de wensen van ons. Daarnaast gaat Anne positief om met feedback en is ze erg leergierig. Een aanwinst voor onze redactie!

Jeroen Wijnja
Oprichter
anne von gleich sans plus

Zelf ervaren hoe we werken?

Stuur het contactformulier in, dan nemen we snel contact met je op. Dan ontdek je of onze werkwijze bij jou past, en vice versa. Wie weet kijken we binnenkort samen terug op een fijne samenwerking.