Freelance copywriter

Voor landingspagina’s, blogs, SEO-teksten, interviews, portfoliocases en meer. Ik schrijf elke tekst voor jouw doelgroep, in de stijl die hen aanspreekt.

Staar niet langer naar die lege pagina

Tekstschrijven. Niet iedereens hobby. Je weet wat je ongeveer wilt vertellen, maar niet waar je moet beginnen. Of je hebt al een heel verhaal op papier staan dat je niet durft te publiceren. Er klopt iets niet, al kun je er niet precies de vinger op leggen. Wellicht kun je hartstikke leuk schrijven maar heb je er simpelweg de tijd niet voor. Dat zijn allemaal goede redenen om een freelance copywriter in te schakelen.

Wat doet een copywriter?

Een tekstschrijver/copywriter zet jouw verhaal op papier. Dat is niet alleen een kwestie van taal, maar ook van psychologie en commercieel inzicht. Want je kunt een verhaal op meerdere manieren vertellen: zakelijk, met een knipoog, ernstig of hilarisch. En met welk doel: informerend, inspirerend of activerend?

Een freelance tekstschrijver denkt met jou mee, filtert informatie en selecteert de juiste tone-of-voice. Zodat jij een tekst krijgt die zowel inhoudelijk als emotioneel goed in elkaar zit.

Maakt het dan nog uit welk onderwerp het is? Voor mij niet. Ik vind het geweldig als ik jou kan helpen om je verhaal te verwoorden. Waar dat verhaal ook over gaat.

Anne schreef wekelijks een aantal informatieve teksten voor DIK.nl. Altijd vol enthousiasme en met een unieke en toegankelijke schrijfstijl. Ze schrijft over tientallen verschillende onderwerpen en we zijn erg te spreken over haar inlevingsvermogen. Elke tekst sluit dan ook naadloos aan op de doelgroep en de wensen van ons. Daarnaast gaat Anne positief om met feedback en is ze erg leergierig. Een aanwinst voor onze redactie!

Jeroen Wijnja

Oprichter

anne von gleich sans plus

Soorten teksten die je kunt laten schrijven

Elke tekstschrijver heeft zijn eigen specialiteiten. Sommige tekstschrijvers zijn heel goed in bepaalde soort artikelen, anderen zijn generalisten die zich overal mee redden. Zo’n iemand ben ik. Ik vind het leuk om in het diepe te duiken en doe graag onderzoek. Bijvoorbeeld in de vorm van een deskresearch of online en wetenschappelijk onderzoek.

  • Teksten voor op je website
  • Blogs en columns
  • Artikelen voor in een tijdschrift
  • Persberichten
  • Interviews
  • Klantencases
  • Brochureteksten en ander promotiemateriaal

Zo creëren we de juiste content

Alvast kennismaken?

Dat lijkt me leuk! Laat je naam en e-mailadres achter, dan plan ik gauw iets met je in. Afhankelijk van jouw wensen, kan ik een proeftekst schrijven en een persoonlijke offerte opstellen.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu