Copywriter voor online marketing (bureaus)

Het succes van jouw online marketing hangt sterk af van de copy. De verwachting van een advertentie, moet op de website waargemaakt worden. De teksten moeten leesbaar zijn voor Google en tegelijk de juiste emotie bevatten. Lezers willen overtuigd worden, zonder overspoeld te worden met SEO-termen en unique selling points.

Te vaak gaan websites te laat live omdat de teksten ontbreken. Of presteert de Google Ads-campagne slecht omdat de tekst niet aanslaat. Zonde, want je kunt je tijd en budget maar een keer besteden. Daarom huren veel organisaties een freelance copywriter in. Rechtstreeks, of met tussenkomst van een marketing bureau. Bij ons kan het allebei!

Copywriter met marketingkennis

Onze freelance copywriters combineren copywriting & marketing kennis, zodat jouw content écht gaat knallen. Daarbij houden we rekening met de zoekintentie en zoektermen van jouw bezoekers. Ook kiezen we een tone-of-voice waarmee je diensten of producten er uitspringen. De inhoud baseren we op deskresearch, reviews en interviews. Daarnaast is het mogelijk om je huidige teksten te laten redigeren en SEO-proof te maken.

Als online marketing bureau (SDIM) zijn wij vaak op zoek naar tekstschrijvers voor een project in een bepaalde branche. Gelukkig vonden wij met Tekstbureau Sans Plus een goede match. De samenwerking was super en gaan we zeker doorzetten.

Stefan
SEO-manager
anne von gleich sans plus

Samenwerkingen met

Journalistiek workshop RUG
tekstbureau voor unigarant
prijsvrij.nl seo copywriter reisblogger
anne von gleich sans plus

De samenwerking met Sans Plus is alsof je samenwerkt met een directe collega waar je al jaren mee werkt. Voor B2design heeft ze verschillende opdrachten uitgevoerd bij een uiteenlopend spectrum van opdrachtgevers. En allemaal 100% naar wens van ons en onze opdrachtgevers. De manier waarop Anne inspeelt op de klant is mooi om te zien. Ze begrijpt de business van de opdrachtgever vlekkeloos en past haar stijl daarop aan. Kortom een fijne en productieve samenwerking.

Robert - fotorechten B2design
Robert de Vries
Operationeel Manager
anne von gleich sans plus

Soorten copy

  • Converterende landingspagina’s en producteksten
  • SEO-geoptimaliseerde productteksten en blogs
  • Doordachte meta information
  • Strategische call-to-actions
  • Subtiele (en minder subtiele) ads
  • Omnichannel teksten die samen één verhaal vertellen

Bevriende marketing bureaus

content partner b2design
copywriter groningen
freelance content marketeer
anne von gleich sans plus

(Digitaal) kennismaken?

Freelance copywriter

info@sansplus.nl

+316 280 957 23

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld